OZWEEGO CELOX J

GV8891

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë / Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Nuk është se atletet adidas OZWEEGO Celox janë e ardhmja. Por ajo që bëni në to dhe ku shkoni me to, do të ndihmojë në përcaktimin e saj. Rrjetë e ajrosur nën sy përmes kafazit të strukturuar për rehati që merr frymë, duke ndihmuar në balancimin e atyre lëvizjeve të shpejta që marrin qytetin. Shtoni rehati të shtuar në formën e një shtroje mesatare EVA të kërcënuar trefish, e mbushur me jastëkë Adiprene dhe Adiprene +, dhe këto janë gati për ditët në vazhdim.