OZWEEGO

EE6461

ORIGINALS

Original price was: €120.00.Current price is: €84.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Atletet Ozweego marrin stilin e fundvitit ’90 dhe të ’00 për ti dhënë një drejtim të ri, duke bashkuar elemente retro me linja dizajni futuristik. Ato vijnë në një përzierje të rrjetës, kamoshit dhe një materiali termoplastik. Mbështetja e synuar në këmbë dhe thembra bën një udhëtim jashtëzakonisht të rehatshëm.