OZRAH W

GW6817

ORIGINALS

105.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë dhe TPU

Pjesa e poshtme: Gomë

Bëhu i guximshëm. Bëhu ti. Dhe mos kërko falje për këtë. Këto atlete adidas Ozrah dallohen nga turma. Mbushja e trashë Adiprene + i shton stil dhe rehati çdo hapi të udhëtimit tuaj.