OZNOVA J

GW1446

ORIGINALS

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këpucët e të rinjve janë sa komode aq edhe të guximshme, duke shfaqur përmasa dhe tekstura jokonvencionale për një pamje futuriste. Mbështetja Adiplus siguron që çdo hap të ndihet si të ecësh mbi një re.