OZMILLEN EL C

IE8414

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Mbyllje elastike me dantella
E sipërme rrjetë sintetike
Adiplus cushioning
Pjesë e jashtme sintetike

Pavarësisht nëse janë duke eksploruar terrene të reja ose janë duke u kthyer në fundjavë, këto atlete adidas për fëmijë i mbajnë ata të rehatshëm në lëvizje. Një përditësim i OZWEEGO-s ikonë të viteve ’90, ato kanë një sipërme rrjetë që ajroset dhe mbështjellës Adiplus nën këmbë për thithjen e goditjeve dhe rehati gjatë gjithë ditës. Dizajni i gjithanshëm dhe energjik është i veçantë, por mishëron frymën e guximshme të epokës që e frymëzoi atë. Me ngjyra dhe një përzierje detajesh të ngulitura dhe të skalitura, këto atlete bëjnë një deklaratë kudo që të çojnë aventurat e tyre.