OZELLE EL K

H03804

RUNNING

42.00

Përmbajtja e produktit:

Fëmijët mësojnë nga rrëzimi dhe ngritja përsëri. Këta atlete adidas kanë pamjen e bukur për t’u bërë të preferuarit e tyre, por janë gjithashtu të ndërtuar për t’i bërë ballë shumë lojës. Sholla e jashtme e trashë dhe e qëndrueshme EVA dhe mbrojtja Cloudfoam e bëjnë çdo hap të ndihet i butë dhe elastik. Dantelat elastike shtrihen në mënyrë që të rrëshqasin lehtësisht, dhe rripat me lidhëse mund të rregullohen për një përshtatje të rehatshme.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.