OZELLE

HP2692

RUNNING

56.00

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete vrapimi adidas e kthejnë atë në vitet ’90. Në të njëjtën kohë, ata shkojnë me shpejtësi të plotë në të ardhmen. Linjat e trasha të dizajnit dhe sholla e fortë e jashtme përputhen mirë me tabanin e mesëm të butë Cloudfoam, i cili i shton elasticitetin vrapimit tuaj. Forma klasike sportive është ngritur nga përzierja e pasur e materialeve të pjesës së sipërme. Shkoni lart. Shkoni poshtë. Shkoni kudo me këto atlete.