OZELIA J

GV8992

ORIGINALS

67.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Ne mund të jemi shumë larg nga vitet ’90, por këto atlete Ozelia janë po nga ajo epokë. Ato janë të hijshme në pamje, dhe Adiprene ndihmon në komoditetin tuaj.