OZELIA EL C

GW1500

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Ne mund të jemi shumë larg nga vitet ’90, por këto atlete Ozelia janë po nga ajo epokë. Ato janë të hijshme në pamje, dhe Adiprene ndihmon në komoditetin tuaj.