OWNTHEGAME

EE9638

BASKETBALL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Material sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete basketbolli vijnë me prerje të mesme. Vrima e qëndrueshme e Adiwear siguron tërheqje të zonës së dyfishtë ndërsa krijoni lojën tuaj. Rrjeta dhe pjesa e sipërme prej lëkure i ka 3-vijat të vulosura në të.