OWN THE RUN JKT

ED9291

RUNNING

55.00

SKU: ED9291

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Mos mendoni për motin. Kjo jakne adidas përmban një mbrojtje të papërshkueshëm nga uji, kështu që të mund të vazhdoni të reflektoni nga të gjitha anët dhe ju ndihmon të dilni në errësirë.