OW URBAN FLEECE PARKA

HI0918

OUTDOOR

Original price was: €180.00.Current price is: €126.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Gjeni gëzim në ditët e stuhishme. Futuni në këtë jakne Reebok kur parashikimi i motit kërkon të ftohtë, erë ose borë. Rreshtimi i leshit i jep asaj një ndjesi komode dhe shtresat e përshtatura të relaksuara vendosen lehtësisht mbi një triko ose kapuç. Veshja e qëndrueshme kundër ujit (DWR) largon lagështinë.