OW U FL PRKA

GR8972

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i ricikluar 100%

Kjo xhaketë Reebok për meshkuj ju ndihmon të qëndroni të ngrohtë dhe të thatë pavarësisht se ku jeni. Ka një përshtatje të relaksuar për një ndjenjë komode dhe të rastësishme. Një shtresë e papërshkueshme nga uji do të thotë që jeni plotësisht të përgatitur kur fillon të bie borë.