OW TW+GRPHN PAD JCKT

GU5741

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 57% / Poliester 30%

Angazhimi juaj ndaj fitnesit nuk përfundon kur temperatura ulet. Shkoni në palestër në ditët e ftohta me këtë xhaketë Reebok. Zonat e printuara të vendosura në mënyrë strategjike THERMOWARM+GRAPHENE ndihmojnë në mbajtjen midis 8% dhe 15% më shumë nxehtësi.