OW TW+GR PADDED PARKA

HG8924

OUTDOOR

Original price was: €200.00.Current price is: €140.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 95% /  Elastan: 5%

Qëndroni ngrohtë me stil në këtë jakne Reebok. Panelet e printuara TERMOWARM+GRAPHENE të vendosura në mënyrë strategjike janë krijuar për të mbajtur nxehtësinë aty ku ka më shumë rëndësi. Qëndrueshëm nga shiu dhe borë, dhe një përplasje stuhie mbi zinxhir shton mbrojtje shtesë.