OVERDYE SS TEE

GN3860

ORIGINALS

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë është e bërë nga pambuku më i butë ndonjëherë. E ngjyrosur duke përdorur një teknikë të veçantë, kjo formë e tanishme adidas u ngjyros së pari, pastaj u la, duke rezultuar në një ndjesi tepër të butë. Vishe dhe thjesht mund të mendosh se po ëndërron.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.