OUTLINE TEE SET

DV2866

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Maica : Pambuk 100%

Shorcet: Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

Ndezur nga flaka e futbollit. Kontrasti i 3-Vijave mbështjellin këmbët dhe mëngët e veshjes së djemve. Një skicë e Trefoil krijon një pamje të frymëzuar nga arkivi. Maica është bërë nga një triko e butë, pantallonat e shkurtra janë bërë nga gëzofi komod.