OUTLINE SHORT

DH5781

ORIGINALS

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Të udhëhequr nga fryma e kulturës së tifozëve të futbollit, ky koleksion eksploron thesare të fshehura nga arkivi i fundviteve ’90 dhe 2000 ‘adidas. 3-Vija që rrethojnë këmbët shtojnë qëndrim të madh ndaj këtyre trenerkave të shkurtra. Ato janë ndërtuar për rehati.