OTR TRACK PAN

GM6020

RUNNING

20.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Stili dhe komoditeti vijnë së pari në këto trenerka trajnimi adidas të bëra prej materiali të butë dhe të frymëmarrjes. Detajet reflektuese e bëjnë dizajnin perfekt dhe sigurojnë një shikim më të mirë në errësirë.