OTR TRACK JKT

GM1531

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Najlloni i endur sjell një ndjesi të hijshme dhe një pamje sportive së bashku në këtë jakne adidas. Reflektimi mban fokusin tek ju, edhe në dritë të ulët.