OTR E 3S JKT

IQ3845

RUNNING

90.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

NJË xhaketë vrapimi që kundërshton erën, e bërë pjesërisht ME MATERIALE TË RICIKLUARA.
Shtyjeni vrapimin tuaj më larg me këtë xhaketë rezistente ndaj erës nga adidas. Pëlhura e lehtë e endur dhe teknologjia WIND.RDY bllokojnë flladin e ftohtë, në mënyrë që të përqendroheni në mbajtjen e ritmit. Nëse moti pastrohet, xhaketa futet në xhepin e saj të gjoksit për ruajtje efikase.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.