OTR E 3S HOODIE

IQ3852

RUNNING

85.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar me thurje të dyfishtë :100%

Vishni këtë duks të lehtë nga adidas për vrapimin tuaj herët në mëngjes dhe ndjeni se motivimi juaj rritet. Teknologjia AEROREADY menaxhon lagështinë për t’ju mbajtur rehat milje pas milje. Detajet reflektuese sigurojnë që ju të dukeni në agim dhe muzg, ndërsa vrimat e gishtërinjve ofrojnë ngrohtësi shtesë.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.