OTR B TEE

IN1500

RUNNING

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 86%  / Elastan:  14%

Zotëroni vrapimin në këtë maicë. Ndërsa kaloni milje pas milje, AEROREADY largon lagështinë për t’ju mbajtur të thatë dhe të fokusuar në qëllimet tuaja. Bërë në mënyrë të qëndrueshme, pjesërisht nga materiale të ricikluara, në mënyrë që të ndiheni mirë me vrapimin tuaj.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.