NYLON TRACK PAN

ED7542

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Rrëshqitni në stilin e frymëzuar nga vitet ’90. Marka ikonike e adidas merr një kahje moderne në këto trenerka. Kontrasti i 3-Shiritave shtrihet anash dhe një logo Trefoil ndërpret 3-vija nga njëra anë, është bërë nga një pëlhurë e lehtë për një ndjesi të freskët.