NMD_S1

FZ6381

ORIGINALS

Original price was: €200.00.Current price is: €140.00.

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete adidas ju mbajnë të vendosur fort, edhe pse ndihen sikur po ecni mbi re. Një pjesë e sipërme e ngjashme me çorape përqafon këmbët tuaja për rehati maksimale, ndërsa ambalazhi i kapsuluar BOOST me prizat e mesit të tabanit ju kthen energji me çdo hap. Ky vështrim ka të bëjë me përqafimin e asaj që ju motivon, edhe në qytetin që ndryshon vazhdimisht. Të krijuara për t’ju frymëzuar të përjetoni më shumë, ato janë gati për të dalë atje dhe për të shkuar.

Pjesa e sipërme e kësaj këpucësh është bërë me një fije me performancë të lartë, e cila përmban të paktën 50% Parley Ocean Plastic – mbetje plastike të ri-imagjinuara, të kapura në ishuj të largët, plazhe, komunitete bregdetare dhe brigje, duke e penguar atë nga ndotja e oqeanit tonë. 50% tjetër e fijeve është poliestër i ricikluar.