NMD_R1

GX9529

ORIGINALS

105.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Që nga fillimi, ekskluziviteti adidas NMD është përqendruar në të ardhmen. Bëhet fjalë për evolucionin. Ka të bëjë me progresin.

Të frymëzuar nga bota jonë e lidhur vazhdimisht e të dhënave të transmetimit, këto atlete adidas NMD_R1 vendosin një rrotullim të ri në stilin klasik NMD. Fleksibël dhe i përgjegjshëm, adidas Boost është tepër i rehatshëm nga hapi i parë në atë të fundit.