NMD_G1

IE4556

ORIGINALS

160.00

Përmbajtja e produktit:

Nuk ka kaluar shumë kohë që kur janë prezantuar atletet origjinale Adidas NMD, por kjo nuk i ka penguar ato të arrijnë statusin klasik. Dizajni progresiv është rrënjosur në ADN-në e këpucëve adidas NMD_G1 dhe ato vazhdojnë të shtyjnë kufijtë e stilit modern. Duke marrë një pamje të re me prizat e modifikuara të mesit dhe mbivendosjet e dallueshme, silueta hyn në një gjeneratë të re. Ende duke i qëndruar besnike veçorive thelbësore me pjesën e sipërme të tekstilit me firmë dhe tabanin e mesit të përgjegjshëm BOOST, kjo palë është këtu për të vazhduar historinë.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.