NITE JOGGER J

EE6481

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Nite Jogger-i i parë debutoi në 1980, kur vrapimi rekreativ u bë popullor. Këto atlete rikrijojnë stilin retro me një najlon dhe rrjetë të sipërme që ndez detaje reflektuese. Ky version modern është bërë stil urban për të gjithë..