NIKE VICTORI ONE SLIDE

CN9675-005

SWIM

Original price was: €37.00.Current price is: €26.00.

Përmbajtja e produktit:

Nike Victori One Slide është një papuçe e rehatshme dhe e stilizuar, perfekte për ditët e ngrohta dhe aktivitetet e relaksuara. Këto papuçe ofron një taban të butë dhe të formuar që siguron mbështetje të shkëlqyer për këmbën. Dizajni i thjeshtë me logon ikonike të Nike e bën atë të lehtë për t’u kombinuar me çdo veshje verore. Materiali i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj ujit e bën Nike Victori One Slide të përsosur për plazh, pishinë, ose për përdorim të përditshëm.