NIKE REVOLUTION 7

FB2207-005

RUNNING

Original price was: €73.00.Current price is: €51.00.

SKU: FB2207-005

Categories: , , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Pak më shumë hapësirë ​​në pjesën e përparme të këmbës në krahasim me Revolution 6 në mënyrë që gishtat e këmbëve të mos ndihen të shtrënguar

Revolution 7 me llojin e mbytjes dhe mbështetjes së butë që mund të ndryshojë botën tuaj të vrapimit. Elegancë si gjithmonë, e rehatshme kur goma takohet me rrugën, dhe performuese për ritmin tuaj të dëshiruar, është një evolucion i një të preferuari të fansave që ofron një udhëtim të butë dhe të qetë.