NIKE KAWA SLIDE BT

BV1094-100

SWIM

31.00

Përmbajtja e produktit:

Këto papuqe për fëmijë nga Nike janë një zgjedhje e shkëlqyer për përdorim të përditshëm. Dizajnuar me një pamje të lehtë dhe një përshtatje të përkryer, KAWA SLIDE BT ofron një ndjesi të mrekullueshme të rehatshme në çdo hap për fëmijët.

Perfekte për plazh, bazen, ose për të qëndruar rehat në shtëpi, NIKE KAWA SLIDE BT do t’ju japë një ndjesi të paharrueshme të komoditetit dhe stilin.