NIKE AIR MAX SOLO

DX3666-010

RUNNING

121.00127.00

Përmbajtja e produktit:

Nike Air Max Solo është më shumë se një atlet,  është një atlete e rehatshme dhe funksionale. Ajo ka një sipërfaqe prej rrjeti që ofron frymëmarrje dhe fleksibilitet, ndërsa shtresa e lëkurës shton durimin dhe mbështetjen. Atletes i është shtuar një shenjë e madhe që shtrihet nga anësoreja në anën e brendshme, duke i dhënë një pamje të dallueshme. Gjithashtu, Nike Air Max Solo është një evolucion i ri i teknologjisë. Dizajni i këtij modeli përfton elemente nga modele të kaluara dhe të tanishme të Air Max, duke përfshirë një sipërfaqe të qartë prej rrjeti me shtresa sintetike dhe lëkurë .
Pjesa e poshtme e ka një strukturë segmentuar ndërsa goma e jashtme ka një model të zakonshëm  një zgjedhje e