NIKE AIR MAX SC BG

CZ5358-102

RUNNING

Original price was: €84.00.Current price is: €59.00.

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete nga Nike janë një përfaqësim i stilit ikonik dhe inovacionit të fundit në botën e modës. Dizajnuar me një kombinim të strukturuar të ngjyrave dhe detajeve të shkëlqyeshme, AIR MAX SC BG sjell një pamje moderne dhe të freskët në çdo kënd.

Teknologjia e avancuar e amortizimit dhe materialet e larta bëjnë që këto atlete të jenë të përshtatshme për përdorim të përditshëm. Perfekte për shkollë, shëtitje në qytet ose aktivitete sportive, NIKE AIR MAX SC BG do t’ju japë një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit dhe stilin tuaj të preferuar.