NIKE AIR MAX INTRLK LITE BG

DH9393-104

RUNNING

87.00

Përmbajtja e produktit:

NIKE AIR MAX INTRLK LITE BP: Eksperiencë e lehtë dhe stilit në çdo hap!  Këto atlete tërheqin vëmendjen me dizajnin e tyre të interlock dhe teknologjinë e famshme Air Max nga Nike. Përveç pamjes së tyre të përshkëlqyer, ato ofrojnë një ndjesi të përkryer të lehtësisë dhe mbështetjes gjatë aktiviteteve. Materialet e cilësisë së lartë dhe detajet e kujdesshme e bëjnë këtë model një zgjedhje të shkëlqyer për ata që dëshirojnë të përjetojnë një kombinim të përsosur të stilit dhe performancës.