NEXT DRESS

IC5383

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Nuk mund të mohohet se e dini se çfarë ju pëlqen: stil që është i sigurt dhe pak i guximshëm, gjithashtu. Në këtë fustan adidas, ajo ndjenjë e guximshme e vetvetes do të shfaqet plotësisht. Me jakën e tij në këmbë dhe detajet e kundërta Trefoil, ky fustan i jep një kthesë moderne një siluetë arkivore. Shtroni atë mbi disa dollakë ose lëreni të qëndrojë më vete me një palë atlete klasike për t’u tërhequr vëmendjen.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.