NEW C TEE

HR3292

ORIGINALS

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

“Ne donim të krijonim një akt balancues të trashëgimisë dhe modernes – po shikoni silueta moderne, të frymëzuara nga veshjet e rrugës dhe detaje që shprehin trashëgiminë dhe ADN-në e adidas. Ky sezon përdori shumë vjollcë dhe thekse të ylbertë për të theksuar fuqia e ngjyrës e frymëzuar nga teknologjia.” — Mishaal Mansoor, dizajner Adicolor

Me statusin e tij të siguruar si një element kryesor i garderobës, Tee Adicolor Neuclassics merr esencialin tuaj të preferuar dhe rrit nivelet. Një përshtatje elegante me shpatulla dhe të lirshme krijon një pamje relaksuese, ndërsa prerja në formë kuti e bluzës shton volumin për një siluetë të re.