NEUCLASSICS LS

HR8697

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Një pamje moderne e një klasike të adidas, kjo bluzë me mëngë të gjata ka 3 vija të dhëmbëzuara rreth njërës mëngë për një pamje të papritur, asimetrike. Është bërë nga këmisha e butë pambuku për t’ju mbajtur rehat. Si minimalist ashtu edhe sportiv, mund të shkojë kudo që të shkoni me stil.

Ne jemi partnerë me Better Cotton për të përmirësuar kultivimin e pambukut në nivel global. Better Cotton e bën prodhimin global të pambukut më të mirë për njerëzit që e prodhojnë atë, më të mirë për mjedisin ku rritet dhe më mirë për të ardhmen e sektorit.