NEUCLASSIC HOD

IP3286

ORIGINALS

75.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 53%  /  Poliester i ricikluar: 47%

Ky duks adidas arrin ekuilibrin midis stilit të trashëgimisë dhe rehatisë. Forma e saj e lirshme krijon një atmosferë të qetë, ndërsa prangat me shirita shtojnë detaje delikate sportive. E bërë nga një material i butë me përzierje pambuku, ai jep komoditet për përdorim gjatë gjithë ditës. Pavarësisht nëse jeni duke shëtitur nëpër qytet ose duke pushuar në shtëpi, do të qëndroni të lidhur me trashëgiminë e krijimtarisë së adidas Originals.