NEUCLASSIC FZ

IS2827

ORIGINALS

80.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 53%  , Poliester i ricikluar:  47%

Pavarësisht nëse jeni duke shëtitur nëpër qytet ose jeni duke u kthyer në shtëpi, ky duks adidas ofron një pamje klasike me rehati bashkëkohore. Ndërtimi i lirë ofron një ndjenjë të rastësishme ndërsa ecni ditën. Një buzë me shirita dhe pranga i mbajnë gjërat komode, ashtu si pëlhura e butë me përzierje pambuku. Për stilin që zgjat, ky xhup është i yti.