NEMEZIZ 19.4 TF J

F99936

FOOTBALL/SOCCER

12.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Nemeziz nuk është vetëm atlete futbolli. Ky është një besim se për të fituar të duhet vetëbesimi dhe sigurisht një palë Nemeziz. Nëse jeni gati për të fituar, atëherë këto janë atletet e duhura.