NEMEZIZ 18.4 TF

BB9473

FOOTBALL/SOCCER

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Nemeziz nuk është vetëm atlete futbolli. Ky është një besim se për të fituar të duhet vetëbesimi dhe sigurisht një palë Nemeziz. Nëse jeni gati për të fituar, atëherë këto janë atletet e duhura.