NCKWRM C.R. 285

GT4818

TRAINING

14.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 86% /Material elastik 14%

Moti jashtë është i ftohtë? Kjo nuk do t’ju ndalojë falë këtij shalli adidas COLD.RDY. Mblidhni kilometrat dhe vazhdoni përpara me ngrohtësinë e tij që mban brenda dhe ju bën të ndjeheni të thatë.