MYT LS TEE

EC0825

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Mbajeni stilin tuaj të pastër dhe të thjeshtë me këtë bluzë me mëngë të gjata për meshkuj. Dizajni i saj klasik është i rastësishëm dhe i rehatshëm, ndërsa materiali nuk është shumë i butë apo shumë i hollë.