MYT DETAIL TEE

HI2349

TRAINING

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  / Poliester i ricikluar 30%

Kjo bluzë Reebok për femra ka një prerje të pasme që e bën atë ideale për t’u shtruar mbi një tank ose sutjena sportive të preferuara. Është bërë nga bluza me përzierje pambuku dhe e prerë në një formë të relaksuar për lehtësi të rastësishme. Produktet tona të pambukut janë tërësisht me burim nga kultivimi i qëndrueshëm i pambukut dhe janë bërë me të paktën 50% pambuk më të mirë.