MULTI DOWN JKT

IP6042

OUTDOOR

Original price was: €150.00.Current price is: €105.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Pasi të mbërrini në majë, nxirrni nga çanta e shpinës këtë xhaketë të lehtë adidas Terrex me kapuç dhe shijoni pamjet pa ndjerë të ftohtë. Pavarësisht nëse jeni duke lëvizur apo duke u çlodhur, ai kombinon ngrohtësinë dhe lehtësinë falë përzierjes hibride të izolimit të poshtëm dhe sintetik. Fusni duart ose ushqimet tuaja në xhepat anësore me zinxhir.

I krijuar nga materiale të ricikluara dhe që përmban një minimum prej 70% materiale të ricikluara, ky produkt është vetëm një nga zgjidhjet tona për të luftuar mbetjet plastike.