MUFC H JSY

H13881

FOOTBALL/SOCCER

72.00

Përmbajtja e produktit:

E ngritur lart jaka e përulur polo ka luajtur një rol kryesor në shumë nga momentet më të mëdha të Manchester United. Duke u rikthyer në këtë fanellë futbolli adidas, ajo bashkohet me një distinktiv të stilit të mburojës dhe një grafikë të projektuar me shirita për të prodhuar një pamje tërheqëse. AEROREADY që thith lagështinë dhe panelet rrjetë e bëjnë atë një zgjedhje komode për mbështetësit e pasionuar.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.