MTS TAPERED

H42024

NOT SPORTS SPECIFIC

38.00

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i ricikluar 100%

Konsideroni këto trenerka të adidas-it si përgjigje për problemet tuaja. Të paktën për ato që rrotullohen rreth veshjes në mëngjes. Është një klasik i thjeshtë . Që do të thotë se nuk ka argumente se kur dhe ku paraqiteni në të.