MT RR JACKET

GU6482

OUTDOOR

80.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Kryesisht me vranësira me mundësi për reshje shiu. Bëhuni gati për një parashikim të lagësht. Kjo xhaketë shiu adidas Terrex ofron mbulim që merr frymë për aventurat e motit të lagësht. RAIN.RDY vulos erën dhe shiun. Një rreshtim rrit frymëmarrjen për të ruajtur rehatinë edhe brenda. Vendosni kapuçin dhe vazhdoni të ecni derisa të kalon shiu .