MOTION LIN BP

HG0354

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Kjo çantë shpine adidas është një kompjuter komode. Ka një panel rrjetë mbrapa dhe rripa mbi supe për një përshtatje të qetë. Ka xhepa në të gjitha vendet e duhura, duke përfshirë një xhep rrëshqitës për shishen tuaj të ujit dhe një xhep të fshehur për çelësat tuaj.