MOTION BOS BP

HM9163

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kjo çantë nga adidas vjen me një ngjyrë karakteristike dhe ka një pamje të bukur. Logo që përmban i jep një dukje interesante.